Monday, Mar 1, 2021
HomeГОВОРНИЦАСатираПозитив гиф на денот – Мостот кој не смее да се помине во Штип

Позитив гиф на денот – Мостот кој не смее да се помине во Штип

gif stip

Градските власти за отворањето на новиот мал мост организираа мега спектакуларна свеченост небаре отвориле реплика на Голден Гејт мостот, но тоа и не е така чудно за македонски услови, некои ќе речат барем нешто градат па редно е и да се пофалат. Тоа што нас не зачуди е појавувањето на македонскиот Гандалф на мостот со многу чудна порака. Наша претпоставка е дека сакаше да ги истера темните сили кои не смеат да преминат преку овој свет мост исто како волшебникот Гандалф.