Thursday, Apr 26, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаПовторно топло, со мала облачност

Повторно топло, со мала облачност

Денес температурите во Македонија повторно ќе достигнат до 34 целзиусов степен, но со мала заоблаченост. Утринските температури ќе достигнат до 20 степени, а дневните максимални од 30 до 35 степени. Во Скопје не очекува слично време со топли сончеви зраци и висока влажност на воздухот од 75%.