HomeРЕФЛЕКТОРПоследната епизода на Роби Мотс како водич на ''=3''

Последната епизода на Роби Мотс како водич на ''=3''

Скоро една година по запознавањето со Роби Мотс, водител на една од најдобрите јутуб емисии. =3, е јутуб шоу кое преку хумор и сатира разгледува вирални видеа. Умот позади =3 е Реј Вилиам Џонсон, тој години наназад го води =3 достигнувајќи огромни успеси. Покрај =3, на каналот на Реј на јутуб можете да гледате подкаст, неколку од неговите други емисии, авторски песни меѓу која и ”Zombie love song”, која продаде преку еден милион копии на ”itunes”.
rej
20 годишниот Роби вели дека продолжува понатаму. Како што вели тој, среќните и тажните моменти во =3 ќе ги памти до крајот на својот живот. Тој одлично се снаоѓаше во шоуто кое донесе 10.2 милиони претплатници на јутуб каналот на Реј. Погледнете ја последната епизода предводена од Роби.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com