Sunday, Jun 17, 2018
HomeГИГА БАЈТПЦПоследен ден за бесплатен Windows 10

Последен ден за бесплатен Windows 10

windows 10 free

Денеска истекува рокот кој Microsoft им го постави на корисниците да извршат бесплатна надградба на нивниот оперативен систем со најновата Windows 10 верзија. Секако, тоа важи за тие кои веќе имаат лиценциран софтвер на својот компјутер иако на торент сајтовите има и пиратски кракови кои може да ги користите, но затоа најпрво треба да имате Windows 8.1 како последна верзија која може директно да се надгради. Веќе од утре надградбата со Windows 10 за домашна употреба ќе чини 119 долари.