Saturday, Apr 21, 2018
HomeДЕНЕШНАПолитикаПолиција во дом на осомничен во Батинци по налог на СЈО

Полиција во дом на осомничен во Батинци по налог на СЈО

policija apsene sud

Специјалното јавно обвинителство најверојатно издало налог за обезбедување или апсење на еден осомничен од случајот наречен „Титаник“ кој би можел да биде клучен за понатамошната истрага поврзана со нерагуларности и изборни измами. Акцијата ја спроведуваат „Алфите“ во домот на осомничениот во Батинци и наскоро ќе следат повеќе детали од СЈО.