Sunday, Feb 23, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаПоларна мечка доаѓа на помош!

Поларна мечка доаѓа на помош!

Здраво пријатели. Гледам сте се заглавиле? Јас ке ви помогнам! Позитив на денот, поларна мечка
која им излага во пресрет на екипажот на бродот кој е заглавен од мразот!
mechka2
mechka3
mechka4