Thursday, Mar 22, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаПокрај Дебарското езеро ќе се вози на осветлен пат

Покрај Дебарското езеро ќе се вози на осветлен пат

Патот кој води покрај Дебарското езеро ќе добие улично осветлување и на објавениот тендер како најповолен понудувач е избрана фирмата „Дрита“ од Гостивар. Од општина Дебар информираат дека осветлувањето ќе се поставува на должина од бензинската пумпа „Прима петрол компани“ до месноста Удово каде доаѓа до спојување со кракот на патот Дебар-Струга.