HomeФЕР ПЛЕЈФудбалПогледнете како гличовите на ФИФА изгледаат во реалниот фудбал (ВИДЕО)

Погледнете како гличовите на ФИФА изгледаат во реалниот фудбал (ВИДЕО)

Погледнете го едно од најзабавните фудбалски видеа креирано на „Youtube“ каналот на „F2Freestylers“ кое ги содржи сите гличеви на ФИФА 2017 во реалниот фудбал, а специфично е тоа што прецизноста со која ги изведуваат е навистина неверојатна.

Сигурно сте имале проблеми со гличови додека сте ја играле играта, па ова видео може ќе ви помогне за во иднина.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com