Friday, Jul 3, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРМузикаПогледнете го спотот за песната на Елена Ристеска и Хари Мата Хари „Још ме плашиш“ (ВИДЕО)

Погледнете го спотот за песната на Елена Ристеска и Хари Мата Хари „Још ме плашиш“ (ВИДЕО)

E2

Дуетот на Елена и Хари е насловен„Још ме плашиш“ , а спотот започна да се снима уште пред неколку месеци при што дел од кадрите се снимени во Скопје, а дел се доснимија во Белград пред само една недела.

Автор на музиката е Хари, а текстот го напишаа Алма Абдагиќ, Ален Лемешевиќ и Фахрудин Пецикоза, додека аранжманот е дело на нашиот Дарко Димитров.

За стајлингот на Елена и овој пат задолжени беа нејзините долгогодишни соработници Даниел Николовски и Мила Кадриу.