Sunday, Jun 17, 2018
HomeДЕНЕШНАЦрна хроникаПочина човек во центарот на градот

Почина човек во центарот на градот

Почина човек во центарот на градот. Неколку медиуми објавија дека станува збор за убиство, но Press24 од полициски извори дознава дека мртвиот човек кој утрово беше прекриен со бел чаршаф во центарот на Скопје кај Рекорд, најверјоатно починал од срцев удар.

На лице место излегол надлежен обвинител кој по увидот наредил телото на починатиот да му биде предадено на семејството.