HomeРЕФЛЕКТОРМузикаПесна на Ријана која го надмина хитот „We Found Love“

Песна на Ријана која го надмина хитот „We Found Love“

Не е „Umbrella“, ниту „This Is What You Came For“, ниту пак станува збор за хитот „Work“. Хитот на Ријана кој поминал најмногу седмици на листата на „Билборд“ од 100 најдобри е „Needed Me“. Нумерата која спотот го доби во април оваа година можеби не е најголемиот хит на Ријана, но без сомневање е најупорен.

„Needed Me“ помина дури 42 недели на листата на „Билборд“ од 100 најдобри песни, што е за една седмица повеќе од периодот кој нејзиниот мегахит „We Found Love“ го помина на истата листа.

POST TAGS:
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com