Friday, Apr 27, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаПедофил силувал три девојчиња во Битола

Педофил силувал три девојчиња во Битола

60 годишен маж од Битола ги намамил во својот автомобил две малолетни сестрички и нивната другарка од лулашките во Градскиот парк. Потоа ги одвел во периферијата на градот каде го извршил половиот напад врз девојчињата. Полицијата го открила случајот и против педофилот е поведена кривична постапка и му е изрзечен притвор.