HomeИздвојувамеПчели од поинаква перспектива

Пчели од поинаква перспектива

Истражувачите ја користат технологијата на армијата на Америка за да фатат портрети од пчели. Благодарение на модерната технологија, истражувачите доловиле фантастични фотографии.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com