Monday, Jun 25, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаПатот Маврово-Дебар одблокиран, сообраќајот по влажни коловози

Патот Маврово-Дебар одблокиран, сообраќајот по влажни коловози

Утрово патот Маврово-Дебар интезивно се чистеше од наталожените карпи кои се одронија поради врнежи на снег и повеќе часови го блокираа овој патен правец кој е еден од поризичните, но сега е прооден, како и останатите патишта низ државата на кои нема никакви застои. Со оглед дека е викенд и интезитетот ќе се зголемува се апелира на внимателност поради врнежите на одредени места.