HomeГИГА БАЈТПЦПаника во Европа, не работи „Фејсбук“!

Паника во Европа, не работи „Фејсбук“!

like-facebook-diperjualbelikan

Голем број на корисници на „Фејсбук“ после 17 часот се префрлија на „Твитер“ да видат што се случува во Еврпа со популарната социјална мрежа, бидејќи не можат да и пристапат. Како што пренесуваат британските медиуми, точно е дека се јавиле одредени проблеми бидејќи ниту тие не можеле да користат „Фејсбук“.

evropa

Според нивните информации, голем дел од Стариот континент е во иста состојба- корисниците не можат да го отворат својот профил. На некои пак им излегувало известување дека сајтот е паднат и дека треба да се обидат повторно да влезат за неколку минути.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com