HomeДЕНЕШНАРепубликаПакувајте се за одмор, земете го пасошот викендов

Пакувајте се за одмор, земете го пасошот викендов

Во текот на летниот период има значително зголемен број на поднесени барања за издавање на патни исправи и службите на МВР за да одговорат на потребите на граѓаните ќе работат и и во сабота од 08.30 до 16.30 часот. Управните служби во сите градови ќе бидат отворени за издавање на веќе изработените патни исправи.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com