HomeДЕНЕШНАРепубликаПадна највредната седумка досега на Ново Лото 7/34 вредна над 440.000 евра

Падна највредната седумка досега на Ново Лото 7/34 вредна над 440.000 евра

81-то коло на НовоЛото 7/34 , одржано на 8-ми ја донесе до сега најголемата премија за седумка вредна 27.503.930,00 денари или над 440.000 евра .

Извлечените броеви во ова коло беа среќни за играч кој своите среќни броеви ги уплатил во Скопје, во за него Среќното Место Р.Е.Ида, во Скопје. Играчот кој изиграл 10 комбинации за НовоЛото , и секако не ја заборавил и дополнителната игра Џокер, уплатил вкупно 220 ,00 денари и стигна до најголемата премија од постоењето на Државна лотарија на Македонија. Ова е прва седумка во оваа година, но 13-та од постоењето на Државна лотарија на Македонија и воедно највредната до сега . Ова 81 коло донесе уште и две шестки вредни 86.000 денари и многу помали добивки.

Среќните добитници ги очекуваме во Државна лотарија на Македонија , а нивните среќни приказни ќе ги споделиме и со вас.

Фондот за седумка од наредното 82 коло, повторно ќе биде 6.000.000 денари, сумата која ја гарантира Државна лотарија на Македонија , но не заборавајте да ја играте и дополнителната игра Џокер , бидејќи само КОЈ ИГРА ТОЈ И ДОБИВА.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com