Wednesday, Apr 25, 2018
HomeДЕНЕШНАОваа реклама засекогаш ќе ве натера да врзете појас

Оваа реклама засекогаш ќе ве натера да врзете појас

Кампањите за безбедност иако треба да го зголемат степенот на свесност за почитување на сообраќајните правила често не го даваат посакуваниот ефект. Тоа не е случај со рекламата Зграби го животот во која нема шокантни снимки на судири со автомобили и експлицитни сцени, туку многу емотивна порака која мора да ја погледне секој возач.