Monday, Jun 18, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаОва се неработните празнични денови за 2015 та

Ова се неработните празнични денови за 2015 та

Откако имавме можност да уживаме во продолжениот викенд за 2 Август, сигурно посакувате нов продолжен викенд, наскоро ќе има уште еден!

Еве ги сите неработни празнични денови кои следат оваа 2015 година

28 август (петок), Голема Богородица

• 08 септември (вторник), Ден на независноста
• 11 октомври (недела), Ден на народното востание, односно 12 октомври (понеделник) е
неработен ден
• 23 октомври (петок), Ден на Македонската Револуционерна Борба
• 08 декември (вторник), “Св. Климент Охридски”