HomeРЕФЛЕКТОРЛитератураОтворена првата ,,Библиотека на плажа" во Дојран

Отворена првата ,,Библиотека на плажа" во Дојран

Сите љубители на книги од денеска ќе можат бесплатно да читаат популарни книжевни изданија и тоа на Градската плажа во Дојран.

dojran2

Таму ќе ја најдете и  најчитаната книга за ова лето „Сеќавање на љубовта“. На полиците од оваа библиотека на плажа се најода и книгата „Бездомникот со златен часовник“, од и  Верче Карафилоска  како и мегапопуларните „Рингишпил“, „Шепнувачот“, „Кругот на животот“, „Полноќна роза“.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com