Sunday, Jun 17, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаОтсега ќе можете да проверувате каква е состојбата на патарините и граничните премини

Отсега ќе можете да проверувате каква е состојбата на патарините и граничните премини

Отсега ќе можете да проверувате каква е состојбата на патарините низ Македонија и на граничните премини. Јавното претпријатие за Државни патишта постави 15 камери на овие места, а на нивната веб страна можете во било кое време да проверите дали има метеж.