HomeДЕНЕШНАСкопјеОпштина Аеродром со модерен портал ќе ги истакне компаниите

Општина Аеродром со модерен портал ќе ги истакне компаниите

Општина Аеродром лансираше прилично модерен веб портал наменет за сите компании, трговци и невладини организации на нејзина територија кои ќе може бесплатно да се рекламираат и да ги истакнат своите понуди, новитети и производи и тоа на дневна основа. Компаниите треба да ги достават своите промотивни материјали и објавите ќе одат врз редоследот на пријавувањето.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com