Sunday, May 20, 2018
HomeГИГА БАЈТХај текОнлајн купување наскоро преку Фејсбук

Онлајн купување наскоро преку Фејсбук

За сите зависници од Интернет купувањето имаме една добра вест – социјалната мрежа Фејсбук наскоро ќе ја понуди опцијата за директно онлајн купување.

Се работи за опција која сѐ уште се тестира, а станува збор за пристап во облик на копче “buy” на одредени страни на Фејсбук.

Плаќањето на производителите ќе се одвива директно преку линк што води до страната на брендот или пак на некој друг начин на кој тимот на социјалната мрежа сѐ уште работи.

По социјалните мрежи Инстаграм и Пинтерест, купувањето преку Фејсбук е чекор плус за развојот на онлајн пазарот.