HomeРЕФЛЕКТОРМузикаЏон Леџенд претстави нова нумера

Џон Леџенд претстави нова нумера

Џон Леџенд ги освои срцата на сите дами ширум светот со својата балада „All of me“, а во новата песна порачува „Love Me Now“. Наместо спор ритам и меланхолични чувства кои преовладуваа во „All of me“, новата песна е малку побрза, а пораката е дека треба да се искористи секој момент со саканата личност.

„Дури и кога толку се трудиме за таква врста на совршена љубов, некогаш едноставно се може да се распадне“, вели Леџенд, додавајќи: „Затоа, сакај ме сега“.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com