HomeАНТИСТРЕСШтосноОфицијалниот фотограф на Белата куќа ги објави омилените фотографии од Обама

Официјалниот фотограф на Белата куќа ги објави омилените фотографии од Обама

obama-2

Официјалниот фотограф на Белата куќа го следи претседателот насекаде. И на службените и на приватните патувања и моменти. Сега откако Трамп ги доби изборите и наскоро треба да се всели во Белата куќа, очегледно официјалниот фотограф го зафатила прерана носталгија. Тој објави дел од неговите омилени фотографии од Обама.
obama-3
obama-4
obama-5
obama

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com