Wednesday, Apr 25, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаОдрон на карпи го попречи сообраќајот кај Бигорски манастир

Одрон на карпи го попречи сообраќајот кај Бигорски манастир

Вчера дошло до одрон на карпи на патниот правец Маврови Анови-Дебар, поточно кај манастирот Свети Јован Бигорски со што сообраќајот е прилично отежнат и има пренасочување на бензиската пумпа која се наоѓа во близина. Се додека патот целосно не биде расчистен се препорачува внимателно возење.