Monday, Jun 18, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаОд 14 до 16 часот нема да се вози на патниот правец А2 Охрид – Кичево

Од 14 до 16 часот нема да се вози на патниот правец А2 Охрид – Кичево

Сообраќајот на патниот правец А2 Охрид – Кичево, кај планинскиот превој Пресека – село Врбјани, денеска, од 14 до 16 часот, ќе биде во прекин.

Според информациите од АМСМ, причина за прекинот е изведувањето градежни работи.