HomeРЕФЛЕКТОРФилмОбјавени снимки поради кои Анџелина Џоли може да го загуби старателството над децата

Објавени снимки поради кои Анџелина Џоли може да го загуби старателството над децата

Анџелина од петни жили се трудеше да го добие старатеството над шесте деца, но аудиоснимките кои се појавиија можат сериозно да ѝ го расипат планот.

Спорните аудиозаписи, како што пишува Сан, би можеле многу да ѝ наптетат на славната актерка, а секако да му помогнат на Бред Пит да го добое старателството над децата.

„Постојат снимки кои би биле динамит за неа кога би биле објавени. Никој не сака да „игра валкано“, но Анџелина и нејзиниот тим одлучија да го дискредитираат Бред само за да не го добие старателството над децата, открива изворот на Сан.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com