Monday, Jul 13, 2020
HomeГИГА БАЈТСмартфонНовата верзија на Galaxy Note 7 ќе биде многу поевтина

Новата верзија на Galaxy Note 7 ќе биде многу поевтина

Samsung-Galaxy-Note-7-with-S-Pen

Според најновите инсајдерски информации од Јужна Кореја се очекува репарираниот Galaxy Note 7 да биде речиси двојно поевтин од оригиналниот модел и може да се продава за цена од околу 400 долари.

Станува збор за модел на Galaxy Note 7 кој има заменета батерија, како и посебен софтвер кој регулира до кој процент може максимално да се наполни за да не дојде до прегревање. Засега Samsung се уште не го утврдил распоредот на пласман на Galaxy Note 7.

Извор: telefoni.mk