Wednesday, Apr 18, 2018
HomeДЕНЕШНАЦрна хроникаНов напад врз средношколци кај Транспортен центар

Нов напад врз средношколци кај Транспортен центар

tepacka skolo

Вчера четворица средношколци од „Димитар Влахов“ биле нападнати кај Транспортен центар до Автобуската станица со што растат грижите дека ваквите пресметки ќе се зголемуваат во анредниот период слично како претходни кога штом има политички проблеми младите лица се најчести жртви. Засега никој не сака да дава политичка или етничка конотација на инцидентите и затоа и ние ќе се воздржиме од вакви заклучоци. Самите тензии во општеството доведуваат до раст на нетрпеливоста и вриење на „младата крв“.