HomeРЕФЛЕКТОРМузикаНоре Џоунс објави нова нумера

Норе Џоунс објави нова нумера

За неколку дена ќе пристигне албумот „Day Breaks“ на американската музичарка со силен глас Норе Џоунс, а сега е објавена и нова нумера „Tragedy“- за млад човек кој е жртва на алкохолозимот, поради што страда и неговото семејство. Пред песната „Tragedy“, Нора својот предстоечки, шести студиски албум го најави со нумерата „Carry on“, а после тоа ја објави и „Flipside“.

На новиот албум, кој излегува на 7 октомври, ќе се најдат 12 песни, со неколку преработки. „Со новиот албум и се вратив на своите стари денови. После првиот албум малку се одалечив од клавирот. Свирев клавир, но бев повеќе инспирирана да пејам со гитара“, откри Џоунс.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com