Friday, Apr 3, 2020
HomeГИГА БАЈТГејмингNiantec повторно ги разочара корисниците на Pokemon Go

Niantec повторно ги разочара корисниците на Pokemon Go

pokemon-go

Niantec повторно разочара голем број на фанови со тоа што им ги одзема легендарните покемони на гејмерите кои се потрудиле да ги уловат и прикажуваа видеа на YouTube за да докажуваат дека навистина успеале.

legendarni pokemoni

Niantec се оправда дека станува збор или за измама или за хакирање бидејќи тие се уште не дозволиле лов на легендарни покемони кои ќе дојдат во подоцнежната фаза на играта. Во секој случај Niantec е во серија на лоши одлуки и само го собира бесот на фановите.

Извор: telefoni.mk