Wednesday, Mar 21, 2018
HomeUncategorizedНеверојатно пријателство помеѓу куче, птици и хрчак!

Неверојатно пријателство помеѓу куче, птици и хрчак!

Пријателството е најсветата работа која можеме да ја имаме. Запознајте го Боб, пријателски настроен златен ретривер. Боб живее во Сан Паоло, Бразил заедно со неговиот сопственик, десетина птици и хрчак. Еве што успеал да долови сопственикот од ова несекојдневно пријателство.
dog-hamster-and-birds-

dog-hamster-and-birds-1

dog-hamster-and-birds-2

dog-hamster-and-birds-3

dog-hamster-and-birds-4

dog-hamster-and-birds-5

dog-hamster-and-birds-6

dog-hamster-and-birds-7

dog-hamster-and-birds-8

dog-hamster-and-birds-9

dog-hamster-and-birds-10

dog-hamster-and-birds-12

dog-hamster-and-birds-13

dog-hamster-and-birds-14

dog-hamster-and-birds-15

dog-hamster-and-birds-16

dog-hamster-and-birds-17

dog-hamster-and-birds-18

dog-hamster-and-birds-19

dog-hamster-and-birds-20