Sunday, Jun 17, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаНеверојатни макро фотографии од снегулки

Неверојатни макро фотографии од снегулки

Алексеј Кијатов со помош на неговата макро леќа успева да долови слики кои не можете да ги видите со голо око. На својот балкон во Москва со помош и на стакло и лед сијалица Алексеј успеа да долови како изгледа една снегулка. Погледнете ги прекрасните фотографии од снегулки под макро леќа.
Wherecoolthingshappen_christals2

Wherecoolthingshappen_christals3

Wherecoolthingshappen_christals4

Wherecoolthingshappen_christals5

Wherecoolthingshappen_christals6

Wherecoolthingshappen_christals7

Wherecoolthingshappen_christals8

Wherecoolthingshappen_christals9

Wherecoolthingshappen_christals10

Wherecoolthingshappen_chrystals1