Wednesday, Feb 26, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаНеверојатни кадри во финалето од натпреварувањето за фотографија на годината!

Неверојатни кадри во финалето од натпреварувањето за фотографија на годината!

4393701_fotka-1jpg

Натпреварувањето за најдобра фотографија од природата „Wildlife Photographer of the Year“ стигна до самото финале, а останаа само најдобрите кадри кои оваа година ги фотографирале професионалци и аматери ширум светот. Овогодинешното, 52 по ред натпреварување за најдобра фотографија од природата привлекло повеќе од 50.000 фотографии од 95 земји ширум светот.

Fotka-2

Fotka-4

Fotka-7

Fotka-5

Fotka-3

Fotka-6