Thursday, Apr 26, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаНеверојатни грмотевици над Големиот Кањон

Неверојатни грмотевици над Големиот Кањон

Во античко време луѓето верувале дека грмотевиците и моќните бури биле дело на богови и демони. Денес па и не сме баш фасцинирани со нив. Меѓутоа, Ролф Маедер успева да долови прекрасни фотографии од грмотевици над Големиот Кањон.
grom1

grom2

grom3

grom4