Monday, Mar 19, 2018
HomeАНТИСТРЕСШтосноНеверојатна куќа на карпа која наместо покрив има базен

Неверојатна куќа на карпа која наместо покрив има базен

kukja

Холандската компанија ОПА, дизајнираше бетонска куќа сместена во карпест дел, која наместо покрив има базен и благодарение на интернетот, таа е на добар пат во скоро време да биде изградена.

kukja1

Благодарение на големиот интерес на медиумите за овој проект, клиентот кој бил заинтересиран, одлучил куќата да биде изградена на карпа која се наоѓа на 1.600 метри надморска височина во Либан, пишува CNN.

kukja2