HomeДЕНЕШНАПолитикаНема раат ниту на „Питијада“ – Герилска акција против „Фамилијата“

Нема раат ниту на „Питијада“ – Герилска акција против „Фамилијата“

Група на велешки активисти ја искористија познатата локална манифестација „Питијада“ за да истакнат транспарент „Затвор за Фамилијата“ кој е огромен и е поставен покрај бината со цел да им се испрати пораки на партиските функционери од власта кои присуствуваа на настанот.

gerila-akcija-pitijada

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com