Saturday, Jun 16, 2018
HomeДЕНЕШНАРепубликаНема одложување на учебната година

Нема одложување на учебната година

Учебната година нема да започне на 15-ти септември како што побараа туристичките работници. Синоќа владата одлучила да нема одложување на учебната година и таа да започне како и досега на 1-ви септември. Образложението е дека барањето на хотелиерите дошло предоцна и нема време за законско постапување по него.