HomeДЕНЕШНАСветНема да станат милионери преку ноќ – Тестаментот на директорот на Корона погрешно протолкуван

Нема да станат милионери преку ноќ – Тестаментот на директорот на Корона погрешно протолкуван

antonino-fernandez-kqni-620x349abcjpg

За жал веста дека Антонио Фернандез, директорот на Корона, во наследство на жителите на неговото родно село во Шпанија им оставил над 200 милиони долари, не е целосна точна бидејќи светските агенции погрешно го протолкувале неговиот тестамент и ја пренесоа веста.

Од фондацијата Фернандез посочуваат дека наследство добиле само роднините на директорот, неговите внуци, но не и сите жители на селото кои нема преку ноќ да станат милионери.

Сепак, фондацијата Фернандез посочува дека ќе го следат примерот на својот директор и ќе продолжат финансиски да го помагаат неговото родно место.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com