HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаНебесни комбинации – Неверојатни слики направени без Фотошоп

Небесни комбинации – Неверојатни слики направени без Фотошоп

Мет Малој е професионален фотограф од Канада кој има одлични уметнички проекти, а најпопуларен стана со серијата на небесни фотографии кои се изработени со уникатна техника за бележење на секој зрак на светлина, креирајќи зачудувачки ефекти на разлеаност и тоа без користење на Фотошоп. Во продолжение ви ги претставуваме најубавите небесни слики кои ќе ве воодушеват.

sun photo2 sun photo3 sun photo4 sun photo5 sun photo6 sun photo8

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com