Sunday, Jun 17, 2018
HomeДЕНЕШНАРегионНе се исклучува можноста за откажување на сите "all inclusive" аранжмани во Турција

Не се исклучува можноста за откажување на сите "all inclusive" аранжмани во Турција

turcija all inclusive

Голема е веројатноста Турција да ги откаже сите “all inclusive” аранжмани во најпрестижните морски летувалишта, изјави Махир Јунал, турскиот министер за култура и туризам. Весникот „Акшам“ пишува дека Јунале смета оти треба да се излезе од целата оваа концепција чие мислење го делат сите претставници на туристичкиот сектор.

Што се однесува до туристичкиот саем во Москва кој ќе се одржи наредната година во март, Турција ќе заземе учество без разлика на сегашните односи помеѓу руската престолнина и Анкара.