HomeАНТИСТРЕСШтосноНе, ова не е Мет Дејмон!

Не, ова не е Мет Дејмон!

Некој ќе помисли дека младоженецот на фотографијата е Мет Дејмон, холивудскиот актер. Но, тоа е невозможно! Ниту пак тоа е неговата сопруга Лусијана Барозо, ниту пак Дејмон бил роден во 1961 година кога оваа слика е настаната. Иако се неодоливо потсетува на него, од фризурата па се до насмевката, сепак тоа не е 45-годишниот Мет.

На фотографијата е сега 75-годишен маж од Сиетел, а фотографијата на социјално-забавниот сајт „Редит“ ја прикачил неговиот син кој ја потпишал под псевдонимот „Coffeeandtrout“. Под сликата напиша: „Моите родители на венчавката во февруари 1961 година. Мислам дека мојот татко изгледа како Мет Дејмон“.

demon

slicnost-neverojatna

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com