Wednesday, Apr 25, 2018
HomeАНТИСТРЕСХороскопНе ги провоцирајте овие хороскопски знаци – веднаш се разбеснуваат

Не ги провоцирајте овие хороскопски знаци – веднаш се разбеснуваат

Три знаци во зодијакот имаат многу краток фитиљ и ви препорачуваме да не ги провоцирате. Нив им е доволна една ситница за да ги разбесни.

Овен
Овој огнен знак кој е препознатлив по својот темперамент. Она што за повеќето луѓе се неважни ситници, тој е во состојба да ги доживее како напад на неговото его. Заради влијанието на Марс е нетрпеливи и често пати знае да биде агресивен. Меѓутоа, добро е дека колку што брзо се лути, толку брзо и му поминува, па дури и кога се работи за големи проблеми. Неговите напади на без се бурни, но што ги заборави, станува мек и нежен.

Лав
Лавот е нешто поблага варијанта на Овенот. Знае да биде раздразлив за ситници, но барем лесно заборава. Праведен е и се труди секогаш рационално да ја согледа ситуацијата, па понекогаш дури и да попушти ако погрешил. Сепак, си има свои моменти кога сака да е по негово.

Скорпија
На Скорпиите не и треба многу за да избувнат. Ако се разбеснат, подготвени се да провоцираат, навредуваат, па дури и физички да се пресметаат со оној кој им го предизвикал бесот. Понекогаш и тоа не им е доста, затоа што имаат изразена желба за одмазда и го чекаат вистинскиот момент да ја спроведат.