HomeДЕНЕШНАЕкономија(Фото) НБРМ објави како ќе изгледа новата кована пара за колекционери „Мајка Тереза“

(Фото) НБРМ објави како ќе изгледа новата кована пара за колекционери „Мајка Тереза“

Majka-Tereza-830x553

НБРМ го објави изгледот на новата кована пара за колекционерски цели со ликот на светицата Мајка Тереза, која ја пушти во оптек на 11-ти август. Цената на новата кованата пара ќе биде 3.500 денари.

kovana para Majka Tereza

Кованите пари за колекционерски цели издадени од Народната банка се законско средство за плаќање во Македонија.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com