Monday, May 18, 2020
HomeРЕФЛЕКТОРМузика“Највлијателната личност” ја напушти журката пијана и со голи гради

“Највлијателната личност” ја напушти журката пијана и со голи гради

49d882dc55587585_ddcover1q.xxxlarge_2x

Деми Ловато, популарната американска поп пејачка, фотографирана е во доста непријатно издание.

Ѕвездата беше гостин на забавата на која магазинот “Тајм“ кој ја прогласи за една од 100-те “Највлијателни личности“ на светот.

Деми очигледно на прославата малку претерала со алкохолот, па на излегувањето папарацо фотограферија ја фатија пијана и со “распуштени“ гради.

 

56sktkqTURBXy9lYzA3MWQwMTVjMzc5ODIwYzY4ZmRiNzZmNmJmYjRiNy5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

 

QUdktkqTURBXy84NThmZWRlYjBjZGM1ZDMyNzViMzY2MWY1MWI5NzMwNi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA