Thursday, Apr 26, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРНајславната водителка на светот чека дете на 62 години

Најславната водителка на светот чека дете на 62 години

oprah-winfrey-20151216-001

„Откако го видов Марк Цукерберг и неговата сопруга како поминуваат низ бременоста, тоа едноставно ме инспирираше и јас да имам бебе“, вели најпопуларната ТВ водителка.

Опра Винфри има пари, таа има 3 милијарди долари, која нема да може да ги потроши додека е жива, па желбата за дете подразбира дека нејзинот дете ќе биде екстремно богато.

Наводно, таа не може да ги сопре солзите радосници, затоа што тоа е една од работите која и е потребна, откако го изгуби детето пред 14 години.

Опра ја прашаа за нејзините планови, како ќе го крсти бебето, а нејзиниот одговор бил дека размислува за името „Харпо“, што е нејзиното име спелувано наназад.