Friday, Apr 3, 2020
HomeАНТИСТРЕСШтосноНајскапо платени нелегални „професии“во светот

Најскапо платени нелегални „професии“во светот

download

Дали некогаш сте се запрашале колку пари заработуваат дилерите на дрога, корумпираните политичари или пак ескорт девојките?

(доколку симате проблеми со преводот на видеото кликнете на копчето CC во долниот денес агол, а доколку сакате да го промените преводот тоа може да го направите во Settings- Subtitles/CC)