Saturday, Mar 17, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРМедиумиНајголемиот страв на МРТВ

Најголемиот страв на МРТВ

mkd-209554

Македонската радио телевизија има голем гаф, колку само очигледно, на преживеаните тешко им се пишува.
Тие на една вест напишале:„Се стравува дека преживеаните не се живи“, како е ова возможно, изгледа нешто помешале па си создадоа добар гаф која го виде целата македонска јавност.

preziveani