Saturday, Mar 17, 2018
HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаНајдоброто од Австрија на едно место

Најдоброто од Австрија на едно место

Туризмот во Австрија е екстремно развиен. Од Виена до Салсбург, земјата има неверојатни места за посетување.
Висалпсе
Vilsalpsee
Каурнегат, Тирол
Kaunergrat Tyrol
Езеро ШлехгисLake Schlegeis
Реуте, Тирол
Reutte, Tyrol
Амфитеатар, Тирол
Ampitheater, Tyrol
Резервар Шлехгис
Schlegeis reservoir
Халстат
Hallstatt
Хинтерсе
Hintersee